viernes, 2 de enero de 2015

Una andreuenca se solidaritza amb el càncer de mama

Una andreuenca se solidaritza amb el càncer de mama

 Una andreuenca se solidaritza amb el càncer de mama

Lina del Castillo confecciona de forma voluntària coixins amb forma de cor que alleugen el dolor de les dones afectades per càncer de mama. Aquests, es col·loquen sota el pit de les afectades per reduir el patiment a l’hora de dormir.
Aquesta iniciativa, anomenada Almohada del Corazón, va sorgir el febrer d’aquest any però no va sortir a la llum de cara el públic fins el març de 2014. El projecte no rep cap ajuda econòmica d’organismes oficials, i els diners per a comprar el material dels coixins s’aconsegueix venent altres productes fets a mà a particulars. Una altra forma per recaptar fons és un taller que organitza la mateixa Lina del Castillo, on els participants poden aprendre a fer un coixí per només 5 euros.
Aquests són repartits als hospitals o bé són sol·licitats directament a Almohada del Corazón, a través de l’adreça electrònica almohadadelcorazonbarcelona@hotmail.com, que reparteix els productes per tota la península i inclús a l’estranger. Fer un coixí no és fàcil ni ràpid “el temps és relatiu, normalment trigo d’una a dues hores” afirma l’andreuenca.
Cobrir els preus del material tampoc és fàcil i per aquesta raó, Lina del Castillo, anima a tothom qui vulgui a donar robes, fils i altres materials amb la fi de poder aconseguir fer arribar a més dones el remei contra el dolor de l’operació.
Fotografia: Taller per aprendre a fer coxins | Lina del Castillo

No hay comentarios:

Publicar un comentario