martes, 23 de junio de 2015

Proyecto Scheherezade - 27 de Junio 2015

COIXINS DEL COR I AMB COR

Lina del Castillo confecciona de forma voluntària coixins amb forma de cor que alleugen el dolor de les dones afectades per càncer de mama. Aquests, es col·loquen sota el pit de les afectades per reduir el patiment a l’hora de dormir.

Aquest projecte va néixer, als Estats Units, després va passar a Dinamarca i el va portar a Espanya Maria José loly de Cooman, és a dir Micky, fundadora de Almohada del Corazón. Lina del Castillo es va sumar al projecte al febrer de 2014, creant l'anomenada Almohada del Corazón Barclona, va sorgir el febrer d’aquest any però no va sortir a la llum de cara el públic fins el març de 2014. El projecte no rep cap ajuda econòmica d’organismes oficials, i els diners per a comprar el material dels coixins s’aconsegueix venent altres productes fets a mà a particulars. Una altra forma per recaptar fons és un taller que organitza la mateixa Lina del Castillo, on els participants poden aprendre a fer un coixí per només 5 euros.


Cóm podem ajudar a Lina i Almohada del corazón, porteu teles que no us facin servei i formaran part d’aquest gran projecte. A més Lina participarà en la Subhasta i exposarà els seus cors, per cada peça que compreu ajudareu a multiplicar els cord i 1€ anirà destinat a Xemio.
ARA NO ES TRACTA DE SUMAR, 
NOSALTRES VOLEM MULTIPLICAR,
 US HI ESPEREM!

Si voleu saber més veniu a veure’ns el dia 27 a El Portaló de Sant Andreu
 i participeu en la Jornada solidària amb XEMIO!
 
 
Publicación de Mayte Duarte (Proyecto Scheherezade) 23.6.2015
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario